Om oss


En hållbar värld där kommunikation skapar positiv förändring

Så lyder visionen för oss på Marknadsbyrån som sedan starten 2011 arbetar som helhetsleverantörer av tryckt kommunikation. Vår idé är att med hög servicenivå och engagemang leverera hållbar profilering som stärker varumärken och driver försäljning. Genom ett gediget hållbarhetsarbete ska leder och driver vi arbetet mot en hållbar bransch genom att kontinuerligt höja kraven på våra produktioner samt utbilda och påverka våra kunder till att göra bättre val.

Vi växer stadigt både tillsammans med befintliga kunder och genom en ständig ström av nya bekantskaper som ställer utmanande krav på vår organisation. För att ha en chans att hänga med i utvecklingen söker vi ständigt engagerade och drivna personer som vill följa med på vår resa. Brinner du eller någon du känner för att lösa hållbarhetsfrågor och kommunikativa utmaningar tror vi att du är en person som passar perfekt hos oss, hör av dig eller kom förbi på en fika så pratar vi mer!

Varför välja oss

EFFEKTIVITET

Med ett världsomspännande leverantörsnätverk har vi alltid en lösning som matchar de behov och utmaningar du står inför.

ENGAGEMANG

Vi hjälper våra kunder till en effektivare och smartare kommunikation och gör samtidigt världen lite mer hållbar, ett steg i taget.

EXPERTIS

Vi älskar att diskutera allt från produktmedia till global logistik och hållbarhetsfrågor – fråga oss gärna!

Kontakta oss

Är du intresserad av att höra mer om hur vi jobbar eller se våra produkter är du alltid välkommen förbi på en fika på vårt kontor beläget på Industrigatan 5 i Linköping. Om du inte har möjlighet att besöka oss i Linköping är vi ofta ute reser för att träffa våra kunder i Göteborg, Malmö, Stockholm och allt däremellan. Hör av dig till din personliga säljare så kommer vi förbi och säger hej!

FikaRådgivningOffert
Please leave this field empty.

Skriv några rader

hej@marknadsbyran.se

Få svar direkt

010 - 330 79 00

Fika med oss

Industrigatan 5
582 77 Linköping

Missa inte de senaste nyheterna!

svs-games.com