Om oss

Sveriges bästa produktionspartner för tryck, expo och profilprodukter – så lyder visionen för Marknadsbyrån, ett ungt bolag med rötterna i Linköping och produktion i hela världen.

Marknadsbyrån har sedan 2011 arbetat som en helhetsleverantör av tryckprodukter för kunder över hela Norden. Genom att se utmaningar ur kundens perspektiv och alltid prioritera leveranssäkerhet och effektivitet har vi ett helhetserbjudande som är svårt att matcha. Sedan starten har vi befunnit oss i stark tillväxt med ett kraftigt växande kundunderlag som dagligen ställer nya krav på organisationen. Vi söker ständigt engagerade och drivna personer som vill följa med på vår resa och är alltid öppna för att träffa nya spännande individer. Tycker du vårt tänk låter intressant är du alltid välkommen förbi på en fika!

Varför välja oss

EFFEKTIVITET

Med ett världsomspännande leverantörsnätverk har vi alltid en lösning som matchar de behov och utmaningar du står inför.

ENGAGEMANG

Vi hjälper våra kunder till en effektivare och smartare kommunikation och gör samtidigt världen lite mer hållbar, ett steg i taget.

EXPERTIS

Vi älskar att diskutera allt från produktmedia till global logistik och hållbarhetsfrågor – fråga oss gärna!

Kontakta oss

Är du intresserad av att höra mer om hur vi jobbar eller se våra produkter är du alltid välkommen förbi på en fika på vårt kontor beläget på Industrigatan 5 i Linköping. Om du inte har möjlighet att besöka oss i Linköping är vi ofta ute reser för att träffa våra kunder i Göteborg, Malmö, Stockholm och allt däremellan. Hör av dig till din personliga säljare så kommer vi förbi och säger hej!

FikaRådgivningOffert
Please leave this field empty.

Skriv några rader

hej@marknadsbyran.se

Få svar direkt

013 - 553 33

Fika med oss

Industrigatan 5
582 77 Linköping

Missa inte de senaste nyheterna!

svs-games.com