Studenttryck hos Marknadsbyrån!

Vi på Marknadsbyrån har en lång och stolt tradition av att arbeta med studenter och studentorganisationer för att verkligen sätta färg på studentlivet. Genom åren har vi hjälpt allt från kårer, arbetsmarknadsmässor, sektioner och andra föreningar med studenttryck för att lyfta just deras varumärke och sticka ut i den hektiska studentvärlden. För att ge inspiration har vi nedan samlat ett urval på några av våra senaste leveranser av studenttryck.

Är ni en studentorganisation som söker häftiga prylar, snygga tröjor eller marknadsföringsmaterial i hög kvalité till nästa arrangemang - Då har ni kommit helt rätt!

Jenny Johansson

Innesälj
010 - 330 79 03
jenny@marknadsbyran.se

Kontakta oss

Är du intresserad av att höra mer om hur vi jobbar eller se våra produkter är du alltid välkommen förbi på en fika på vårt kontor beläget på Industrigatan 5 i Linköping. Om du inte har möjlighet att besöka oss i Linköping är vi ofta ute reser för att träffa våra kunder i Göteborg, Malmö, Stockholm och allt däremellan. Hör av dig till din personliga säljare så kommer vi förbi och säger hej!

FikaRådgivningOffert
Please leave this field empty.

Skriv några rader

hej@marknadsbyran.se

Få svar direkt

010 - 330 79 00

Fika med oss

Industrigatan 5
582 77 Linköping

Missa inte de senaste nyheterna!

svs-games.com