Jobba hos oss

 

Account Manager

Marknadsbyrån skapar och levererar produktmedia till såväl lokala som internationella företag. Vi driver för att göra vår bransch hållbarare och hjälpa våra kunder till bättre resultat av sin produktmedia. Bolaget är värderingsstyrt och vi strävar efter att verka inom planetens gränser, det är inga fina tomma ord utan en del av vardagen, främst genom ”Less is more” som är vårt löfte att sälja färre men bättre produkter.

Vi är absolut inte störst men vi är riktigt grymma på det vi gör! Trots att vi är ett ungt litet bolag är vi ett känt företag i branschen tack vare vårt engagemang att höja kvaliteten och hållbarheten.

Marknadsbyrån som arbetsplats är en plats i ständig utveckling, där kundens resultat och våra värderingar står i centrum. Det vill vi ska speglas i varje individ. Vi utmanar såväl som stöttar dig i din utvecklingsresa. Vi är inte perfekta men vill alltid utvecklas till en så sund arbetsgivare som möjligt. Framför allt är vi en arbetsplats där det känns bra i magen, både till och från jobbet.